Distra Stories #1 - Angelina

Försäljnings- och serviceprogrammet är ett program som ökar i popularitet. Många ungdomar har förstått att om du vill göra karriär inom handel och service, bli entreprenör, jobba med marknadsföring eller starta egen butik så är detta rätt program!

Ett levande bevis på detta är Distras Angelina. Angelina går nu årskurs 2 på Försäljningsprogrammet och har gjort succé i branschen! Redan på sin första APL visade Angelina framfötterna, gjorde sitt bästa och Jysk valde direkt att erbjuda extrajobb.

Nu har ett och ett halvt år gått och framgångssagan fortsätter. Idag är Angelina fast anställd på Jysk och är avdelningsansvarig. Utöver det får Angelina på sin APL (praktik) spegla och skugga en av Stockholms bästa butikschefer: Ronja i Lännabutiken!

Det är underbart att se hur väl ett yrkesprogram fungerar - jobb finns för de som vill och kämpar! Angelina läser även till högskoleförberedande kurser så oavsett var fram framtiden tar henne så har hon alla dörrar öppna: framgångsrik karriär på Jysk eller högskolestudier.

Tack Jysk och främst tack Angelina för att vi får vara med på din resa.










Joakim ThörneKommentera