Distras elever sköter sin närvaro PERFEKT!

På Distra i Stockholm är ALLA elever välkomna. För oss spelar det ingen roll om du kommer med höga betyg eller har en tuff skolgång bakom dig - tillsammans kan vi nämligen klara det mesta. Oavsett om du går på Byggprogrammet eller Försäljningsprogrammet (Handelsprogrammet)

En förutsättning för att klara skolan är att faktiskt VARA i skolan. Vi har sedan fem år ett mycket omtyckt närvaroprogram där vi lyfter alla elever som gör sitt bästa för att vara i skolan. Klarar du tre veckor med perfekt närvaro är du välkommen att hämta din egen vattenflaska med Distralogo. Klarar du sex veckor så väntar en biobiljett och klarar du NIO veckor så är den legendariska Distrahoodien din! 😀 All forskning kring beteendeförändring visar att den effektivaste metoden att skapa sunda och goda vanor är att lyfta och förstärka det som faktiskt fungerar!

Idag har rektorn delat ut över 20 flaskor och fler blir det imorgon. Vi är stolta att så många av våra elever tar skolan på allvar och kommer varje dag i tid. Stort tack till er!

Och om du är en av dem som just idag inte kan hämta ut en vattenflaska pga frånvaro - var inte orolig, det är aldrig för sent. Tillsammans kan vi göra en närvaroplan och se till att även du klarar kraven.


Joakim ThörneKommentera