Certifierat Handelsprogram - det enda i Stockholm!

Ulla går i årskurs 2 på Handelsprogrammet och är en av våra duktigaste elever.

Ulla går i årskurs 2 på Handelsprogrammet och är en av våra duktigaste elever.

Vi kan idag berätta den goda nyheten att vi förra veckan fick den efterlängtade nyheten: Handelsrådet har certifierat vår handelsutbildning! Tack vare den höga kvalitet och goda systematiska kvalitetsarbete som vi har på Distra är vi nu Stockholms ENDA certifierade handelsutbildning.

Svensk Handel, Handelsanställdas förbund och KFO har utformat en certifiering av gymnasiala handelsutbildningar som de nu bedömer att Distra fyller. Det är endast 8 skolor i hela Stockholm som nått den certifieringen.

Stort tack till alla lärare och elever på handelsprogrammet som jobbat upp den höga kvaliteten.

Joakim ThörneComment