Branschrekommenderad skola!

Vi kan nu glatt meddela att Distra Gymnasium är en av få skolor i Sverige som blivit branschrekommenderade av BYN. BYN, Byggnadsindustrins Yrkesnämnd, arbetar för att det inom byggbranschen ska finnas välutbildade och kompetenta yrkesarbetare och besöker Sveriges skolor som har byggprogrammet. 

Efter att ha tagit del av hur vi på Distra jobbar samt besökt skolan har de nu valt att ge oss en rekommendation! Sveriges proffs på bygg och utbildning rekommenderar alltså ungdomar att söka till oss för att vår byggutbildning har så hög kvalitet. 

Det är verkligen otroligt roligt då alla våra lärare, inte minst Zakaria, Jonas, Daniel, Niclas och Mike, jobbat hårt med detta. 

Jag som rektor är stolt, glad och tacksam för denna rekommendation. Ska du söka gymnasium i oss: sök en branschrekommenderad skola och låt oss vara ett av de alternativ du tittar på. 

Om du är nyfiken och vill veta mer om skolan, ta kontakt med mig via SMS, telefon eller e-post på nummer 0735351717 eller mailadress joakim.thorne@edu.distra.se. 

Joakim ThörneComment