Isvak avklarat!

 

Då var årets första idrottsdag avklarad. Under de första 6 veckorna i skolan har vi hunnit med mycket. På DBG händer det mycket!

  • Öppnat våra nya bygghallar. Nu har vi över 1600 kvadratmeter bygghall. Fantastiskt! I dessa nya lokaler bygger nu årskurs 2 och 3 stugor och samtidigt renoverar och fixar målarna till lokalerna så de blir riktigt fräscha. Här jobbar vi PÅ RIKTIGT i bygghallen!
  • I teoriämnena jobbar vi vidare med litteratur och läsning. Kring tema Kärlek har vi läst dikter, texter och analyserat dessa. Som alltid finns texterna i både text och ljudformat så att alla kan lära sig och hänga med, oavsett vilken lärstil som passar en bäst. 
  • Vi har nu alla badat isvak. Det var över 35 elever som deltog och hejade på de tappra själar som hoppade i. Mycket spännande och ett minne för livet. 

Snart är det även dags att söka gymnasieskola. Den 16 februari stänger valet. Vi har haft många besök på skolan av intresserade elever. Se till att boka ett möte du med. Du får då se schema, programmets upplägg och inriktningar samt se våra fina lokaler.

Vi ses i höst!

Joakim ThörneComment