Nya program: fotbollsprofil!

Vi är jätteglada att idag kunna meddela att från och med hösten 2018 kan vi erbjuda alla elever i årskurs 1 som går på handel, bygg eller yrkesintroduktion att också läsa fotbollsprofil. 

Vi har länge haft aktiva och duktiga skollag inom både futsal, fotboll och innebandy. Idag har sista bitarna fallit på plats kring vår nya fotbollsprofil och vi har nu tillstånd från både Stockholm Stad och Skolinspektionen att starta. 

Vi kommer därmed bli den enda skolan i Stockholm som kan erbjuda den kombinationen. Vi tror stenhårt på att goda studieresultat går hand i hand med det fysiska välmående som träning ger. Att orka ett helt yrkesliv inom handel eller bygg kräver också att man tar hand om sin kropp och att man redan i ungdomen lever ett aktivt och sunt liv. Vi på Distra tycker därför att denna kombination av attraktiva yrkesutbildningar kombinerat med ökat antal idrottstimmar är helt rätt för oss, branschen och våra ungdomar. 

Läs gärna mer på www.fotbollsprofil.com, vår nya kampanjsajt för att lansera programmen.

Joakim ThörneComment