Samarbeten

Distra Gymnasium har många samarbetspartners för att garantera en skola i världsklass. Vi vill därför rikta ett stort tack till följande personer och företag som hjälper våra ungdomar. 

 
 
Skärmavbild 2017-10-19 kl. 14.37.12.png

Recycling partner

Stort tack för alla fina möbler ni har donerat till vår skola. 

RP levererar hållbara helhetslösningar för kontorsinredning. De tror på ett hållbart resursutnyttjande i alla led och hjälper företag i förändring att minska slöseriet. Genom återanvändning, upcycling och omfördelning förlänger de livet på din kontorsinredning. Med RP som samarbetspartner har vi fått kontor och klassrum som är hållbara och bekväma på samma gång

 
1507558186542.png

Allstars Gym 

I vår samarbetspartner Allstars Gym genomför vi mycket uppskattade (och utmanande) idrottslektioner. I deras grymma gym på Odenplan går vi och tränar styrka och fys. 

Stort tack till Jesper som håller våra ungdomars kroppar och kondition i toppklass!

 
Wall_logo_badge.png

Wall Bygg & Fastigheter

Wall Bygg & Fastigheter är en byggfirma i Stockholm i världsklasss. Med över 20 anställda genomför de såväl arbeten inom måleri som snickeri, golvläggning, el- och VVS.

Vi är mycket glada att samarbete med en så fin byggfirma. Med stort engagemang för branschens framtid och ungdomar tar de emot våra elever och varje gång erbjuder en meningsfull praktik. Stort tack!

 
garant-logo.jpg

Garant Bygg

På Garant Bygg & Bad har vi hittat några av Stockholms bästa handledare för ungdomar som vill ut i yrkeslivet. Garant erbjuder snickeri, VVS, markarbeten, måleri, ombyggnationer och mycket, mycket mer. 

Stort tack för ert goda bemötande och nyfikenhet för ungdomar!

 
Pressbyrån-Frolunda-Torg-logo.png

Pressbyrån

Pressbyrån är en av Sveriges mest spännande handelsplatser. Här erbjuds något av den bästa service man som kund kan få. Trots snabba och korta sälj så lämnar man alltid Pressbyrån med ett leende på läpparna och en kaffe i handen.

Våra elever som gör APL här blir världsmästare i god service, kundbemötande och mersälj. Tack för all den fina kunskap ni ger våra elever.