Samarbeten

Distra Gymnasium har många samarbetspartners för att garantera en skola i världsklass. Vi vill därför rikta ett stort tack till följande personer och företag som hjälper våra ungdomar. 

 
 
Skärmavbild 2017-10-19 kl. 14.37.12.png

Recycling partner

Stort tack för alla fina möbler ni har donerat till vår skola. 

RP levererar hållbara helhetslösningar för kontorsinredning. De tror på ett hållbart resursutnyttjande i alla led och hjälper företag i förändring att minska slöseriet. Genom återanvändning, upcycling och omfördelning förlänger de livet på din kontorsinredning. Med RP som samarbetspartner har vi fått kontor och klassrum som är hållbara och bekväma på samma gång

 
1507558186542.png

Allstars Gym 

I vår samarbetspartner Allstars Gym genomför vi mycket uppskattade (och utmanande) idrottslektioner. I deras grymma gym på Odenplan går vi och tränar styrka och fys. 

Stort tack till Jesper som håller våra ungdomars kroppar och kondition i toppklass!

 
Skärmklipp.PNG

Larsson Örnmark MÅleri AB

Larsson Örnmark Måleri är ett anrikt måleri som erbjuder riktigt fina praktikplatser till elever från Distra. Företaget jobbar med kulturbevarande målerier, servicemåleri och nyproduktion. 

Tillsammans med Larsson Örnmark renoverar våra elever Ängby Slott under hösten 2017. 

 
garant-logo.jpg

På Garant Bygg & Bad har vi hittat några av Stockholms bästa handledare för ungdomar som vill ut i yrkeslivet. Garant erbjuder snickeri, VVS, markarbeten, måleri, ombyggnationer och mycket, mycket mer. 

Stort tack för ert goda bemötande och nyfikenhet för ungdomar!