En temadag i världsklass

DSC09991.jpg

Vi har haft en temadag med namnet MåBÄST! Till denna dag erbjöd vi en mängder av spännande föreläsningar, workshops och träningar.

Bland föreläsarna hittade vi bland annat:

  • Terron Musgrove. En av Sveriges mest bokade mentala coacher. Terron gav oss tips på hur man skapar en målbild, hittar förebilder och ett sunt sätt att nå sina mål.

  • Mehdi Adnan Mossa. Mehdi berättade om sin otroliga resa från och ur kriminalitet. Idag jobbar han med ungdomar och med politiker att få till insatser för våra medmänniskor som är på väg in i utanförskap.

  • Jennilie Rosenquist. Jennilie, en ung men redan meriterad profil inom handelsbranschen, föreläste om utbrändhet, att sätta gränser och hur man mår bra. I unga år blev hon butikschef i några av Stockholms viktigaste butiker inom mode- och klädhandeln

  • Helena Wallin. En av Stockholms mest bokade ledare inom yoga på SATS höll två fantastiska yogapass för oss.

  • Lina Westman. Lina är en av Sveriges främsta tennisspelare höll föreläsning om kost och hälsa. Hon har beskrivit som drottningen inom Kungliga Tennis Klubben.

  • Daniel Bennet och Niklas Bolling. Osund konkurrens är ett hot mot hela byggbranschen. Med mängder av yrkeskunskaper och erfarenhet höll två av Sveriges duktigaste målare en workshop kring hur man kan hantera det.

  • Rahel Ogbazghi. Elever på Distra vet av erfarenhet av att Rahel är drottningen av kommunikation. Med tydlighet har Rahel gått från klarhet till klarhet i sin karriär och hon berättade mer om hur man kommunicerar.

Tack alla som kom!

Joakim ThörneComment