Distra Gymnasium

Programmet där du lär dig driva och starta butik!

 

Vill du jobba i butik? Marknadsföring? Inköp? Reklam? Driva eget företag? Då är Handel något för dig!

Det finns få jobb och utbildningar där du kan få kombinera det du älskar med ditt jobb. Att jobba inom handel är både variationsrikt och roligt. Dagarna blir fulla av spännande möten och högt tempo. 

 
 

Tänk dig att få jobba och sälja något du älskar, till exempel tv-spel, kläder, mode, mat eller bilar. Varje dag får du prata, sälja och diskutera med kunder som behöver rådgivning och tips.

Distras Handelsprogram är inriktat på handel och service och gör dig till en riktigt duktig butikssäljare. Men varför stanna där? Hos oss får du också läsa kurser i hur du startar och driver eget företag.  

Att lyckas inom handel är att våga tro på sig själv

Vårt Handelsprogram handlar om att ge dig en tro på dig själv och ett gott självförtroende. Ska man bli en framgångsrik entreprenör måste man våga tro på sina egna idéer och förmåga. Vi jobbar därför lika mycket med dig som människa som dina branschkunskaper. 

Du ska bli en framtida butikschef eller starta eget!

Därför läser vi kurser inom ledarskap, säljteknik och entreprenörskap. Vi lär dig även sätta upp en egen webbutik! 

 

Gå på universitet?

 

På alla våra utbildningar kan man läsa till kurser så att du blir behörig till högskolan. Välj till Svenska 2-3 och Engelska 6 och få grundläggande högskolebehörighet!

Alla ansökningar till vårt Handelsprogram går via Stockholm Stads gymnasieantagning.

Du hittar våra ansökningskoder här

Besök www.gyantagningen.se redan idag